AutoCom CDP+

A szakma egy legkedveltebb multi-modul vezérlés diagnosztikai műszere

620.000 Ft + Áfá-tól helyett most

 

397.000 Ft + Áfa

Részletekért hívja központunkat: +36 (23) 455 060

 

A legkorszerűbb járművezérlés diagnosztikai műszer, melynek szakágra alakított konstrukciójával a profit-orientált eredmény, a kedvező gazdasági feltételek mellett minden felhasználónak biztosított.

Fontos: Az ADP-186 egység adatbázis frissítése 2013. december után megszűnt.Felhívjuk a CDP PRO tulajdonosok figyelmét, hogy a műszer üzemeltető programja 2015. április 1. után nem lesz frissíthető. Vegye igénybe nagyon kedvező becserélési akciónkat, ahol az Ön CDP PRO műszere érvényes program frissítéssel CDP PLUS műszerre cserélhető már 247.000 Ft+Áfától vásárolható.További részletekért kérjük, hívja központunkat.

 

Autocom – ADP 186 a szakma legjobb és egyetlen párhuzamos-soros diagnosztikai műszere melynek utolsó program frissítése 2013/12 volt.

Gyártása és forgalmazása megszűnt.

 

Becserélési akció:

ADP 186 és CDP Pro  415.000 Ft + Áfától!

 

Autocom – SDP, CDP, CDP Plus

 

A CDP egység az új könnyen használható Bluetooth technológiát integrálva nyújtja az ODB/OBD II. és modellspecifikus diagnosztikát.

Az OBD csatlakozáson keresztül a kódolvasás-törlés, programozás, szervizlámpák törlésén túl élőadat megjelenítés is elérhető. Az automata keresőfunkció (auto-scan) magába foglalja az összes elfogadott kommunikációs protokollt. Üzem közbeni hiba elmentés memóriakapacitással kiépített. Az adatbázis folyamatos frissítése biztosított.

(PC vagy laptop használata szükséges)

 

SDP hibakódok olvasása és törlése lehetséges ezzel a gazdaságos árfekvésű egységgel.
CDP egységhez Pocket PC használata szükséges.
CDP Pro egységhez laptop, vagy asztali PC használata lehetséges.
Az OBD rendszerekhez kiegészítő kábel készlet vásárolható

autocom_ok

cdp_new

Ágazatok:

404