Fedelzeti komputer javítas

Fedélzeti komputerek és részegységek gazdaságos javítása garanciával!

Az autóelektronikai vezérlő egység javításainak száma rohamosan növekszik. Az új gyári egységek költsége rendkívül magas a szakszerű megjavításuk csak a technikailag megfelelően felszerelt és képzett központokban megvalósítható. Cégünk partnerei azok a modern európai üzemek, amelyek gyári technológiákat alkalmazva gyorsan – megbízhatóan és kedvező költségvonzattal végzik az elektronikus vezérlők javítási feladatait, ezzel segítve az összes autószerviz napi munkáját és gazdasági növekedését.

Letölthető  javítható részegységek katalógusa

A katalógusban szereplő árak az ÁFA-t nem tartalmazzák. Továbbá az euróban feltűntetett árak a mindenkori számlázás időpontjában érvényes MNB EUR-HUF középárfolyam szerint +ÁFA-val kerül kiszámlázásra. Az esetleges hibákért felelőséget nem vállalunk!

A garanciával javítható Elektronikai részegységek, vezérlők fő csoportjai: ABS, Airbag, Motor, Váltó, Fojtószelep, Műszerfalak, Kijelzők-Navigációs rendszerek, Gyújtás jeladók, Légtömegmérők.

Amennyiben a javítandó részegység a katalógusban nincs feltüntetve kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat,

Segítünk: 06/23 445-060

Letölthető hibabejelentő lap

Fontos tudnivalók:

1. A részegységekben kizárólag a feltüntetett hiba(hibák) kerülnek ellenőrzésre és javításra. A visszaérkezést követően felmerülő egyéb hibák további javítása a javítási egységárak megfizetése mellett lehetséges.

2. Az árak 12-14 nap alatti ki-és visszaszállítási időtartamra értendőek (a kiadott katalógusban 7-9 nap helyett) Szállítás: tgk. országúton.

3. A 7-9 napos határidőhöz 15.500 Ft légi szállítási pótdíjat kell megfizetni! 4. Vízkár, balesetes ECU javítását nem vállaljuk!

5. Előzőleg már kinyitott-javított (buherált) ECU javítását nem vállaljuk!

6. Hiányzó csere db. felár módosult egységára 122.00 EURO!

7. A katalógusban nem felsorolt darabok (ECU, műszerfal, stb.) javíthatóságát minden esetben a gyárral az előre egyeztetés eredménye alapján vesszük át és küldjük ki. (tudják vagy nem javítani)

8. A levegő méterekhez nem kell cseredarab!

9. A vizsgált de nem javítható egységeknél (alapvizsgálati díj) 35.00 EURO kerül felszámításra!

10. Reklamáció, visszatérítés vagy garancia esetén a javított darab leadása szükséges a gyári technikai ellenőrzés elvégzéséhez. Átlag időtartam 12-14 nap, amely időtartamra cseredarab nem biztosított! Amennyiben a hiba eredete a megrendelőt terheli szállítási költség kerül felszámításra!

11. Garanciális időtartam 12 hónap, melyet a mindenkori javító üzem határoz meg.

12. A hibás egységeket a “hibalap-megrendelő” pontos kitöltésével együttesen kell leadni. Az átlagos javítási időtartam 7-9 nap. A korábbi szakszervizbeli beavatkozásból eredő problémákból vagy hibákból adódó javíthatatlan állapotú egységekre a szállítási költségeket meg kell fizetni. Az árak az országon kívüli szállítási díjakat is tartalmazzák.

13. Sürgősségi javításoknál a gyorsított expressz szállítást külön pótdíjjal kell megfizetni. Immobiliserrel ellátott autóknál a Transponder- kulcs- ECU leadása szükséges. Garancia az elektronikai vezérlőkre és jeladókra 12 hónap. Garanciális javításoknál a szállítási költségek 50%-a (odaszállítás) a vásárlót terheli!

A hibabejelentőt db-ként ki kell részletes és pontos információkkal tölteni!!!

Ágazatok:

404