HCG Higiéniai Robot

machine

www.autohygiene.eu/hu/

A Mobilsept™ HCG Ózon Higiéniai Robot gépek tervezése és teljesítménye célirányos a gépjárművek teljes belterének és klíma/fűtés ventilációs rendszerének gyors és hiánytalan fertőtlenítésére, szagtalanítására. Az autók belterének fertőtlenítése hibásan főleg a nyári hónapokra összpontosított. Pedig az őszi és téli hónapokban a fertőzési veszély ugyanúgy fennáll, ezért az egészségünk védelméhez a tél előtt vagy alatt elvégzett higiéniai kezelések egyformán fontosak.

Az időszakos belső tisztítás minden autózónak szűkséges! Tudományosan bizonyított, hogy a levegő minősége általánosan, és a nagyvárosokban fokozottan gyengül, így ez további veszélyeket jelent egészségünkre. Különösen a hosszabb utazásokat megelőzően fontos a Mobilsept™ Autó Higiénia fertőtlenítő kezelést elvégezni. Ez a további és új forrása a jólétünk biztosításának.

A nemzetközi és hazai kutatók egyaránt kimutatták, hogy az autók belterében megtelepedő kórokozó vírusoknak és baktériumoknak 2 fő eredete van:

a. A külső levegőből megtelepedő vírusok-baktériumok, melyek erős asztma és allergiarohamokat okozhatnak. Ezek elsősorban és nagy számban a levegő beáramló csatornákban telepednek meg. A beépített pollen szűrő ezekre nem nyújt teljes védelmet.

b. Az autóban (rendszeres porszívózás javasolt) fogyasztott élelmiszerek maradékai által megtelepedő penészgombák-baktériumok, melyek különösen a gyermekeket és alacsony immunszinttel rendelkező személyeket veszélyeztetnek gyulladásos eredetű betegségekkel.

Az esetleges kellemetlen beivódott szagok megszüntetése (nem illatosítóval való elfedése!) sem mindig könnyű feladat, azonban a Mobilsept™ O3 HCG Higiénaia Robot használatával a nem kívánatos szagok teljességgel kivonásra kerülnek. A kezeléskor az ózon gáz formájában termelődik, a HCG ózongenerátor kiépítésének és teljesítményének köszönhetően az ózon az utastér legeldugottabb részébe is behatol, és a 25 perces kezelést követően a hatásos fertőtlenítési és szagtalanítási folyamat eredményként még az allergiára hajlamosak is nyugodtan autózhatnak.

Ágazatok:

404