ID Tools

Már 278.000Ft-Áfá-tól!

– INDUKCIÓS FORRÓSÍTÁSSAL LAZÍTÓ SZERSZÁM Lazítsa ki könnyedén! – Könnyű – gyors – időtakarékos!

A HEGESZTŐ HASZNÁLATA VESZÉLYES!

A láng hegesztő használata korlátozott! A ID  Indukciós forrositó a gyors, lokális hevítés technológiát  alkalmazva, nyilt láng mentes hasznos segítséget nyújt az Autóbontók, autó-gép szervizek, karosszéria és festő műhelyeknek! Fél és kardántengely kiszerelés és beállítás, féknyereg csavarok, kormány összekötők, Gömbcsuklók,lökésgátló és alvázrendszerek, üzemanyagtank-rögzítő, turbó csavarok, Légtelenítők, fékcsövek, tőcsavarok, kipufogó dobok – csavarok, katalizátorok, szívótorok csavarok, gyújtógyertyák, Generátor tartócsavarok,, lambda érzékelők, ajtó csapszögek, kerékanyák-csavarok,állítható rudazatok, hátsó tag állító csavarok, csapágy lehúzás, festett nyers felületű lemezek eltávolítása, sérült alváznyúlványok, rozsdás ablaktörlők karok, munkagép csavarmenetek stb.

Egyszerű és jó megoldást nyújt az Indukciós forrósító-melegítő szerszám. Az indukciós, magas áramerősséggel működő eljárás nem újdonság, különösen a fémcsőiparban.  A gyártó cégnek több,  éves tapasztalata van e szakterületen.
Ez az új, könnyen mozgatható és a garázsiparban jól kihasználható fejlesztés hatékonyan segíti a szakemberek munkáját ott, ahol pl. a kerékcsavarok, fittingek vagy fémfelületek felmelegítése gyakran szükséges, de a karosszéria mühelyekben is nélkülözhetetlen a ragasztott felületek gyors es egyszerü szétválasztásához.
Az acetilén láng hegesztő használata nem rizikó mentes. A személyre és fémfelületekre irányuló veszélyek jelentősek.

Hogyan működik?

Az alacsony feszültség veszélytelen a felhasználóra. Az indukciós magas áramerősséget használva melegíti fel a csavaranyát vagy fémfelületeket, amely szükséges a kilazításhoz. Az egység bármilyen típusú fémen használható. A nagyobb csavaranyák felmelegítése több ideig tart, így például az M16-os anya 300°C-ra való felhevítése 15 másodpercet igényel. A nyílt lángos hevítéssel szemben ez sokkal hatásosabb, mivel itt a felületek belülről kifelé forrósodnak. Ezzel szemben a nyílt láng a külső felületet melegíti. Használata egyszerű: az elektródokat a melegíteni kívánt felülethez érintve, a fogón elhelyezett gomb megnyomásával a hevítési folyamat megindul.

 

Műszaki jellemzők:

  • Súly: 6 kg
  • Biztosítékok: 10 vagy 16 A
  • Feszültség: 220-230 V
  • Üzemelés: 50-60 Hz
  • Kitöltési tényező: 20-30%
  • Kimeneti áramerősség: 2200-3500 W

 

Nagyobb teljesítményt keres? Segítünk!
Nagy méretű és mennyiségű gépek javításához nagyobb teljesítményű gépek szükségesek!

 

130628093127

130628083248

W1200 Profesional

Ágazatok:

404